Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Farnese Fantini Montepulciano d'Abruzzo DOC

Farnese Fantini Montepulciano d'Abruzzo DOC

€8,06
op voorraad
Farnese Fantini Montepulciano d'Abruzzo DOC is ongecompliceerd en fruitig. Probeer het bij gevogelte, rundvlees, pastagerechten, pizza, salami of een pittige kaas. De Montepulciano is ook de ideale wijn voor een gezellig samenzijn.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Farnese Fantini Montepulciano d'Abruzzo DOC is een typische vertegenwoordiger van Abruzzo-wijnen. Evenwichtig en harmonieus, past bij vele gelegenheden.

De Farnese Fantini Montepulciano d'Abruzzo DOC is ongecompliceerd en fruitig. De rode wijn van één enkele druivensoort van de wijnmakerij Farnese Vini wordt verbouwd op lavagrond, wat de wijn zijn speciale aroma geeft. De droge rode wijn glinstert robijnrood met een lichte granaatreflectie in het glas. Het ruikt naar rijp fruit zoals krenten, bramen en pruimen. In de mond is het krachtig, evenwichtig en delicaat kruidig.

Serveer deze rode wijn op een drinktemperatuur van 16 °C. De Montepulciano is een ongecompliceerde begeleider van traditionele Italiaanse gerechten. Probeer het bij gevogelte, rundvlees, pastagerechten, pizza, salami of een pittige kaas. De Montepulciano is ook de ideale wijn voor een gezellig samenzijn.

 

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Montepulciano
Regio Abruzzen
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker 6.9
Land IT
Ph waarde 3.58
GTIN
Zuurgraad 5.2