Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Farnese Edizione Cinque Autoctoni VDT

Farnese Edizione Cinque Autoctoni VDT

€21,94
op voorraad
Het is het lekkerst bij een drinktemperatuur tussen 18 en 20 °C en bij hartige gerechten zoals wild, rood vlees, pittige kazen en rijke sauzen.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

99 punten Luca Maroni Award 2021 "Beste Italiaanse rode wijn" vintage 2018

De sterke, aromatische Farnese Edizione Cinque Autoctoni rode wijn verrast met een stevig boeket en zeer kenmerkende tonen van chocolade en espresso. Goed getemperd, onweerstaanbaar bij hartige gerechten zoals wild en vlees. Laat u overtuigen door deze "manusje van alles".

De droge rode wijn Farnese Edizione Cinque Autoctoni is een wonder van aroma's, want zodra de fles wordt geopend, ontvouwt zich het zeer veelzijdige boeket van de diep donkerrode wijn, die soms donker violet of zelfs zwart glinstert. Aromatische tonen van donker fruit zoals morellen, bramen, cassis, pruimen, vlierbessen en frambozen vullen de lucht, geaccentueerd door karamel, mokka, donkere chocolade en peper. Als je je verder verdiept in dit veelzijdige boeket, zie je hints van leer en cederhout.

Bij de eerste slok ontvouwt zich de bijzondere smaakcompositie volledig. Nu zijn het geconserveerde bessen, espresso-aroma's en de zoete nuance van vanille die de tong verrukken. Deze bijzondere rode wijn van de Italiaanse wijnmaker Farnese Vini is gemaakt van de druivensoorten Montepulciano, Primitivo, Sangiovese, Negroamaro en Malvasia Nera.

Het is het lekkerst bij een drinktemperatuur tussen 18 en 20 °C en bij hartige gerechten zoals wild, rood vlees, pittige kazen en rijke sauzen.

 

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2030
Druivensoort 33% Montepulciano, 30% Primitivo, 25% Sangiovese, 7% Negroamaro, 5% Malvasia Nera
Regio Colonnella, Ortona, Sava, San Marzano
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.5
Restsuiker 9.0
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.8