Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Epicuro Bianco Chardonnay Fiano Puglia IGT

Epicuro Bianco Chardonnay Fiano Puglia IGT

€9,22
op voorraad
Deze witte wijn past goed bij antipasti of tapas. Door de Epicuro Bianco Chardonnay Fiano te combineren met een heerlijk aperitiefje, komen jij en je gasten in de stemming voor een gezellige avond. Bovendien past het goed bij gegrilde vis, zeevruchten en
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

In het glas betovert hij met zijn bleek citroengeel, de Epicuro Bianco Chardonnay Fiano. Deze melange van Chardonnay en Fiano ruikt naar exotisch fruit en is erg soepel. Beide druivensoorten van de wijnmakerij Femar Vini rijpen in de Apulische zon. Chardonnay-druiven gedijen goed in deze regio, die bekend staat om zijn rode wijnen, evenals de inheemse Fiano, die wordt gekenmerkt door zijn kruidige tonen.

Deze mengeling zorgt voor een witte wijn met een zuidelijk, exotisch karakter en een fijne zuurgraad. Hij ontwikkelt zijn verfrissende smaak optimaal wanneer je hem serveert op een drinktemperatuur van 8 tot 10 °C.

Deze witte wijn past goed bij antipasti of tapas. Door de Epicuro Bianco Chardonnay Fiano te combineren met een heerlijk aperitiefje, komen jij en je gasten in de stemming voor een gezellige avond. Bovendien past het goed bij gegrilde vis, zeevruchten en wit vleesgerechten.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot
Druivensoort 70% Chardonnay, 30% Fiano
Regio Apulien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 11.4
Land IT
Ph waarde 3.10
GTIN
Zuurgraad 5.6