Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delheim Pinotage Rosé

Delheim Pinotage Rosé

€8,32
op voorraad
Een Roséwijn die uitstekend is in de ware zin van het woord, die bij elke gelegenheid ontdekt en genoten moet worden, bijvoorbeeld bij milde Thaise curry, antipasti of mediterrane salades.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De wijnmakerij Delheim maakt al bijna 40 jaar zijn Pinotage Rosé. En deze heerlijk verfrissende, verkwikkende wijn is niet alleen een van de beste Rosés op de markt in Zuid-Afrika, maar heeft ook een groot aantal enthousiaste fans wereldwijd.

De Rosé gloeit fel zalmroze in de fles. Het boeket van Delheim Pinotage Rosé biedt prachtige tonen van aardbeien en boomgaardbloemen. In de mond is de droge wijn met zijn zoete fruitigheid van roze pompelmoes, bessen en zoete kersen een echte smaakbeleving. Frisse zuren ronden de lichte en elegante body af.

Dit wijngenot is veganistisch: een soort klei genaamd "bentoniet" en een plantaardig eiwit worden gebruikt om de wijn te klaren tijdens het productieproces. Dierlijke producten worden vermeden.

Geniet van een wijn gemaakt van met de hand geplukte druiven uit de kuststreek. Een Roséwijn die uitstekend is in de ware zin van het woord, die bij elke gelegenheid ontdekt en genoten moet worden, bijvoorbeeld bij milde Thaise curry, antipasti of mediterrane salades.

De Delheim Pinotage Rosé is uitstekend geschikt voor de productie van een fruitige, elegante Glühwein. Tover een frisse en pittige Rosé glühwein samen met lekkere kruiden.

 

Jaargang 2023
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Pinotage,
Regio Coastal Region
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 2.0
Land ZA
Ph waarde 3.36
GTIN
Zuurgraad 6.9