Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Château Peyrouley Bordeaux Bio Rouge AOC 2020

Château Peyrouley Bordeaux Bio Rouge AOC 2020

€9,95 €9,48
op voorraad
Een heerlijke droge wijn bij rood vlees, wild of kaas. Aangezien de Château Peyrouley Bordeaux 2020 nog vrij jong is, raden we aan om hem minstens een half uur te decanteren alvorens ervan te genieten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Damien Houx, de oenoloog van wijnmakerij Château Peyrouley, bewijst met deze wijn dat een wijn die het label "AB" heeft gekregen (Agriculture Biologique, vertaald: biologische teelt) niet duur hoeft te zijn en voor andere wijnen uit de Bordeaux. De uitstekende vintage van 2020, die de reeks perfecte weersomstandigheden in 2018 en 2019 gemakkelijk kan voortzetten, helpt hier zeker bij.

Deze rode wijn uit Entre-Deux-Mers heeft veel te danken aan zijn terroir, gelegen op klei-kalkstenen heuvels uit het Oligoceen. Doordat de druiven in de zomer precies de zon krijgen om een ​​optimale rijpheid en concentratie te bereiken, is het resultaat een rijp en expressief druivensap.

De Château Peyrouley bestaat uit 75% Merlot en 25% Cabernet Sauvignon en wordt gevinifieerd volgens de traditionele Bordeaux methodes.

De Merlot zorgt voor een mooie balans en rondheid in de mond, met prachtig rood fruit; de Cabernet Sauvignon brengt net de kruidigheid en body die het geheel compleet maken.

Een heerlijke droge wijn bij rood vlees, wild of kaas. Aangezien de Château Peyrouley Bordeaux 2020 nog vrij jong is, raden we aan om hem minstens een half uur te decanteren alvorens ervan te genieten.

 

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2025
Druivensoort 75% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon
Regio Bordeaux
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad