Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cantine Cellaro Luma Nero d'Avola Sicilia

Cantine Cellaro Luma Nero d'Avola Sicilia

€9,42
op voorraad
De pittige rode wijn is zacht en vol in de mond. Het inspireert op de afdronk met een intense afdronk. Deze nobele rode wijn harmonieert prachtig bij rood vlees en wildgerechten.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Cantine Cellaro Luma Nero d'Avola Sicilia uit het zuidoostelijke teeltgebied van Sicilië overtuigt al in het glas met zijn dieprode kleur en de fel paarse reflecties. Wanneer de kurk wordt ontkurkt, ontvouwt de karaktervolle rode wijn zijn opwindende boeket van expressieve aroma's. Geuren van zoethout en kruidnagel, maar ook pruimen, bramen en aalbessen strelen je reukvermogen op een unieke manier.

Wijn gemaakt op basis van de lokale Siciliaanse druif nero d’avola, de bekendste blauwe druif van het eiland. Het is een druif die goed overweg kan met het meditterane klimaat en die mooie karaktervolle rode wijnen oplevert. Hij wordt gemaakt met biologisch geteelde druiven. Deze worden licht gedroogd, om de wijn meer kracht en karakter te geven.

De pittige rode wijn is zacht en vol in de mond. Het inspireert op de afdronk met een intense afdronk. Het wijnhuis perst deze nobele wijn van de druivensoort Nero d'Avola.

Geniet voor perfect wijngenot bij een drinktemperatuur tussen 16 en 18 °C. Deze nobele rode wijn harmonieert prachtig bij rood vlees, een mooie charcuterie, pasta met vleesragout, lamsvlees van de grill, mooie belegen kazen

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2027
Druivensoort Nero d'Avola
Regio Sizilien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.0
Restsuiker 6.8
Land IT
Ph waarde 3.55
GTIN
Zuurgraad 5.4