Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Caldora Trebbiano d'Abruzzo

Caldora Trebbiano d'Abruzzo

€6,82
op voorraad
Deze lichte en verfrissende wijn uit Italië past goed bij voor- en hoofdgerechten uit de Italiaanse keuken. Vooral wit vlees, vis en jonge kazen komen er goed tot hun recht. Serveer de Caldora Trebbiano d'Abruzzo bij voorkeur op een temperatuur van 10-12
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Caldora Trebbiano d'Abruzzo is mild en evenwichtig als het licht op de Adriatische Zee op een heldere dag. Met zijn fruitige aroma's en verfrissende zuren is het een ideale zomerwijn om van te genieten en van te dromen.

De Caldora Trebbiano d'Abruzzo komt uit Zuid-Italië in de regio Abruzzo. De wijnmakerij Farnese Vini teelt de Trebbiano-druivensoorten voor deze witte wijn op de speciale lavagrond in het gebied, waardoor de druiven hun onvergelijkbare volle, aromatische smaak krijgen.

De witte wijn presenteert zich in het glas met een licht strogeel en een geurig boeket van sinaasappelbloesem en perzikaroma's. In de mond ontwikkelt het fijne nuances van geel fruit en een verkwikkende frisheid.

Deze lichte en verfrissende wijn uit Italië past goed bij voor- en hoofdgerechten uit de Italiaanse keuken. Vooral wit vlees, vis en jonge kazen komen er goed tot hun recht. Serveer de Caldora Trebbiano d'Abruzzo bij voorkeur op een temperatuur van 10-12 °C.

 

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Trebbiano
Regio Abruzzen
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.0
Restsuiker 4.0
Land IT
Ph waarde 3.3
GTIN
Zuurgraad 6.2