 
          Vigneti del Vulture
                    Pipoli Aglianico del Vulture DOC
          
                    Artikelcode P4
                    
              
              €8,42
                                                      
						
                        op voorraad
                              
                    Serveer de Pipoli Aglianico del Vulture DOC als tafelwijn met een drinktemperatuur van 16 tot 18°C bij rood en wit vlees of bij middelrijpe en hartige kaas.
                  
        
        
      
        
        
        
       
          Vigneti del Vulture
                    Pipoli Bianco Greco-Fiano Basilicata IGP
          
                    Artikelcode P5
                    
              
              €9,32
                                                      
						
                        op voorraad
                              
                    Geniet van de droge witte wijn bij een drinktemperatuur van 11 °C bij delicate visgerechten en zeevruchten. Het is ook een uitstekende begeleider van mals vlees.
                  
        
        
      
        
        
        
       
          Vigneti del Vulture
                    Pipoli Rosato Aglianico Basilicata IGT
          
                    Artikelcode H24
                    
              
              €9,42
                                                      
						
                        op voorraad
                              
                    Serveer het bij BBQ, maaltijdsalades en carpaccio.
                  
        
        
      
        
        
        
       
          Vigneti del Vulture
                    Piano del Cerro Aglianico del Vulture DOC
          
                    Artikelcode 07
                    
              
              €16,42
                                                      
						
                        op voorraad
                              
                    Laat je verleiden door de Piano del Cerro Aglianico op een temperatuur van 16 tot 18 °C, solo of bij stevige gestoofde gerechten, rundvlees, wild of chocolade.
                  
        
        
      
        
        
        
       
           
                       
                           
     
             
             
            