Filters
Biscardo - Mabis
Biscardo Amarone della Valpolicella Classico DOCG
Artikelcode 1505109
€26,52
op voorraad
Mabis Amarone della Valpolicella Classico past goed bij rood vlees en wild.
Biscardo - Mabis
Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC Magnum
Artikelcode 1503006
€19,95
op voorraad
Sensueel en fruitig met een langdurige perlage, het prikkelt alle zintuigen als aperitief voor een maaltijd of bekroont uw visspecialiteiten en mediterrane pastagerechten met zeevruchten bij een drinktemperatuur van een frisse 7 tot 11 °C.
Biscardo - Mabis
Mabis Neropasso Rosso IGT Jeroboam
Artikelcode 1505167
€49,72
op voorraad
Probeer de Neropasso Rosso IGT Veneto met pasta, wit en rood vlees, roomkaas en oude kaas.
Ook verkrijgbaar in 1,5l en 0,75l flessen.
Biscardo - Mabis
Biscardo Mabis Mavum Pinot Grigio / Pinot Nero
Artikelcode 1505145
€7,46
op voorraad
Serveer de fruitige witte wijn op een drinktemperatuur van 6 tot 8°C. Het past goed bij een gemengde kaasplank, maar ook bij vlees- en visspecialiteiten.
Biscardo - Mabis
Mabis Neropasso Rosso IGT 1,5 Liter Magnum
Artikelcode 1505164
€24,28
op voorraad
Proef het heerlijke resultaat bij een drinktemperatuur van 16-18 °C. Uitstekende culinaire garnering zijn pasta, rood en wit vlees en kaas van milde roomkaas tot pittige rijpe varianten.
Biscardo - Mabis
Mabis Casato di Melzi Negroamaro Salento IGT
Artikelcode 1505152
€6,83
op voorraad
De Mabis Casato di Melzi Negroamaro smaakt heerlijk bij pastagerechten en rood vlees. Deze halfdroge rode wijn harmonieert ook perfect met individuele kaassoorten.
Biscardo - Mabis
Mabis Biscardo Mavum Corvina Veronese / Cabernet Sauvignon
Artikelcode 1505124
€8,24
op voorraad
Geniet van deze bijzondere rode wijn uit Veneto voor een vol aroma bij een drinktemperatuur tussen 16 en 18 °C bij rood vlees, wildgerechten of belegen kaasspecialiteiten.
Biscardo - Mabis
Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC
Artikelcode 1503005
€8,20
op voorraad
Sensueel en fruitig met een langdurige perlage, het prikkelt alle zintuigen als aperitief voor een maaltijd of bekroont uw visspecialiteiten en mediterrane pastagerechten met zeevruchten bij een drinktemperatuur van een frisse 7 tot 11 °C.