Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bodegas Burgo Viejo Palacio de Primavera Reserva Rioja DOC

Bodegas Burgo Viejo Palacio de Primavera Reserva Rioja DOC

€14,42
op voorraad
Combineer de rode wijn bijvoorbeeld bij een steak Wellington of bij wildgerechten. Ook een echte traktatie bij intense kazen. Burgo Viejo Palacio de Primavera Reserva is een Rioja die een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding biedt.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Burgo Viejo Palacio de Primavera Reserva is een Rioja die een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding biedt. Niet alleen het feit dat de rode wijn op de Decanter World Wine Awards 2019 een platina medaille en een uitzonderlijke 97 punten kreeg, maar ook de rest van de vakpers reageerde enthousiast op deze wijn.

Zelfs de kleur is expressief, een diep robijnrood met mooie glanzende reflecties. Er zijn rokerige tonen op de neus, gecombineerd met tonen van specerijen en kruiden. Er zijn ook aroma's van pruimenjam en een vleugje ceder en chocolade.

In de mond is het Palacio de Primavera Reserva rond en vol, met een heerlijke frisheid en zachtheid. De intense en langdurige smaak wordt omlijst door rijpe tannines en hoogwaardig eikenhout.

De druiven voor de Palacio de Primavera Reserva komen van de eigen wijngaarden van de wijnmakerij in de gemeente Alfaro. Er heerst een landklimaat met mediterrane invloeden. De 45 jaar oude wijnstokken worden met bijzondere zorg verzorgd door wijnmaker Gorka Etxebarria. Zo kan deze prachtige wijn gemaakt worden. Hij gebruikt zowel Franse als Amerikaanse eikenhouten vaten om de wijn te rijpen.

Combineer de rode wijn bijvoorbeeld bij een steak Wellington of bij wildgerechten. Ook een echte traktatie bij intense kazen.

 

Jaargang 2015
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Tempranillo
Regio Rioja
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker
Land ES
Ph waarde 3.75
GTIN
Zuurgraad 5.5