Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bodegas Armas de Guerra Mencia Tinto DO

Bodegas Armas de Guerra Mencia Tinto DO

€7,42
op voorraad
De zuivere en aangename afdronk gaat gepaard met subtiele bloemige noten. Combineer dat met sappig rood fruit en de aroma van laurier en bloemen, en er ontstaat een aangenaam drinkbare wijn die goed samen gaat met gerechten waarin rood vlees en vis gebrui
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Armas de Guerra Mencia Tinto is afkomstig van wijnstokken van de autochtone Mencia-variëteit, die voornamelijk wordt geteeld in het noordwesten van Spanje, inclusief de regio Bierzo. Na het persen werden de druiven ongeveer 20 dagen gefermenteerd in roestvrijstalen tanks. Het is een lichte wijn die jong gedronken kan worden. Frisheid en fruitigheid staan ​​centraal in deze droge rode wijn.

De kersenrode kleur vertoont diepe violette reflecties. Aroma's van rood en zwart fruit domineren de neus. Een vleugje balsamico combineert met aardse tonen een intens boeket. In de mond is de Armas de Guerra Mencia Tinto prachtig harmonieus en helder. De zuivere en aangename afdronk gaat gepaard met subtiele bloemige noten. Combineer dat met sappig rood fruit en de aroma van laurier en bloemen, en er ontstaat een aangenaam drinkbare wijn die goed samen gaat met gerechten waarin rood vlees en vis gebruikt worden.

 

 

Jaargang 2021
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Mencia
Regio Castilla y León, Bierzo
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker
Land ES
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad