Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Blaauwklippen Red Blend

Blaauwklippen Red Blend

€12,48
op voorraad
Probeer deze rode wijn uit de Kaap eens bij kwaliteitsrood vlees. Maar ook zomaar, wellicht met een gezellige avond bij de open haard of op de bank, een absolute aanrader.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze Zuid-Afrikaanse compositie van Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc 15 maanden gerijpt op Frans eikenhout: De Blaauwklippen Red Blend 2019 is een rode wijn die in veel opzichten indruk achterlaat.

Het boeket van de rode wijn uit Stellenbosch is intens fruitig. De geur van rode bessen, veenbessen en cassis wacht op kenners. In de mond is de droge Blaauwklippen Red Blend 2019 heerlijk elegant en zacht. De delicate tannines zijn meesterlijk geïntegreerd. De finale resoneert nog lang op indrukwekkende wijze.

Wijnhuis Blaauwklippen ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van het centrum van Stellenbosch en de geschiedenis van Blaauwklippen gaat terug tot eind 17e eeuw. Tegenwoordig verbouwen de wijnboeren op 115 hectare wijn en creëren fijne smaakbelevingen zoals de Blaauwklippen Red Blend.
Bij de rijping op Frans eikenhout is er gebruik gemaakt van 25% nieuwe vaten, waardoor het nieuwe hout de wijn een bijzonder karakter geeft. Probeer deze rode wijn uit de Kaap eens bij kwaliteitsrood vlees. Maar ook zomaar, wellicht met een gezellige avond bij de open haard of op de bank, een absolute aanrader.

Jaargang 2019
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Regio Stellenbosch
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 13.5
Restsuiker
Land ZA
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad