Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bishop’s Leap Sauvignon Blanc

Bishop’s Leap Sauvignon Blanc

€9,48
op voorraad
Bishop’s Leap Sauvignon Blanc. The Bishops Leap from the winery Marlborough Valley Wines wordt aanbevolen als aperitief. Deze droge witte wijn past goed bij wit vlees, sushi, zeevruchten en vis.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Strogele kleur met groene reflecties in het glas en bijzonder fruitig in de neus. Fris en aromatisch in de mond, zo presenteert de witte wijn uit Nieuw-Zeeland de typische Marlborough-aroma's van kruisbessen, steenfruit en brandnetels. De heerlijke zuurgraad leidt tot een lange, aanhoudende afdronk. Het sap werd koud gefermenteerd in roestvrijstalen tanks om de versheid en schil te behouden.
De druiven voor Bishops Leap Marlborough Sauvignon Blanc komen van verschillende locaties in de zuidelijke vallei van Marlborough en werden 's nachts, tijdens het koudste deel van de dag, bij optimale rijpheid geoogst. Na transport naar de wijnmakerij werden de druiven geperst met minimaal contact met de schillen.

The Bishops Leap from the winery Marlborough Valley Wines wordt aanbevolen als aperitief. Deze droge witte wijn past goed bij wit vlees, sushi, zeevruchten en vis.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Sauvignon Blanc
Regio Marlborough
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 2.8
Land NZ
Ph waarde 3.31
GTIN
Zuurgraad 6.9