Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bishop’s Leap Pinot Noir

Bishop’s Leap Pinot Noir

€12,41
op voorraad
Bishop’s Leap Pinot Noir. In de mond heeft de rode wijn uit Nieuw-Zeeland een lichte tot medium body, het is een "easy drink" Pinot Noir met een soepele, ronde smaak, goed uitgebalanceerde zuren en lang aanhoudende aroma's.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur!.
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Pinot Noir heeft een heldere karmozijnrode kleur in het glas. De neus toont typische Pinot Noir-aroma's van kersen, rode bessen en tonen van smakelijke paddenstoelen. In de mond heeft de rode wijn uit Nieuw-Zeeland een lichte tot medium body, het is een "easy drink" Pinot Noir met een soepele, ronde smaak, goed uitgebalanceerde zuren en lang aanhoudende aroma's. Zwarte kersen en aalbessen domineren de smaak, ondersteund door hints van pruimen en bosgrond.

De druiven voor deze wijn komen van een selectie van verschillende wijngaarden in Marlborough. De oogst vond plaats wanneer deze optimaal rijp was en alleen geselecteerde giststammen werden gebruikt voor fermentatie. De wijn werd voorzichtig geperst en geplaatst in een mix van roestvrij staal en Frans eiken voor malolactische gisting en veroudering.

Geniet van de Bisschopssprong bij rood vlees, pastagerechten of gegrilde tonijn.

Categorie: Rode Wijnen

Jaargang: 2020

Houdbaarheid: 2025

Wijnmakerij/merk: Marlborough Valley Wines

Regio: Marlborough

Land: Nieuw-Zeeland

Druivensoort: Pinot Noir

Smaak: droog

Alcoholgehalte: 13,0% vol

Aanbevolen drinktemperatuur: 17-19 °C

Inhoud: 0,75 liter

GTIN 9418076001240

Jaargang 2020
Alcoholgehalte 13.0
Houdbaar tot 2025
Druivensoort Pinot Noir
Restsuiker
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
GTIN
Land NZ
Regio Marlborough
Ph waarde 3.56
Zuurgraad 5.6