Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC

Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC

€8,20
op voorraad
Sensueel en fruitig met een langdurige perlage, het prikkelt alle zintuigen als aperitief voor een maaltijd of bekroont uw visspecialiteiten en mediterrane pastagerechten met zeevruchten bij een drinktemperatuur van een frisse 7 tot 11 °C.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Zorgeloos en fris, de Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC wekt je smaakpapillen om te genieten van deze specialiteit van de beroemde Glera-druif. Een langdurige perlage in het felgele druivensap verwent het oog. Serveer goed gekoeld en ervaar de Venetiaanse zon voor je maaltijd of als sprankelende begeleider.

De vorm van de fles is ongebruikelijk, de inhoud extravagant: de Biscardo Maurizio B Martino Prosecco Millesimato DOC inspireert in het glas met zijn zonnige gele, heldere kleur. Glera, de wijnstok die ooit Prosecco heette, geeft deze specialiteit van de Mabis-wijnmakerij in Venetië een intense toon van delicate perzikbloesems en een vleugje appel.

Met de hand geplukt in de vroege ochtenduren, vervoeren de rijpe druiven de volle aroma's. Het resultaat is een verrassend droog gehemelte dat verwent met een harmonieus en fluweelzacht genot. Sensueel en fruitig met een langdurige perlage, het prikkelt alle zintuigen als aperitief voor een maaltijd of bekroont uw visspecialiteiten en mediterrane pastagerechten met zeevruchten bij een drinktemperatuur van een frisse 7 tot 11 °C.

Jaargang 2022
Houdbaar tot 2026
Druivensoort Glera
Regio Venetien
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 11.5
Restsuiker 11.2
Land IT
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.3