Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bestheim Crémant d'Alsace Brut Premium AOC

Bestheim Crémant d'Alsace Brut Premium AOC

€16,82
op voorraad
De creatie van de druivensoorten Pinot Blanc (Weissburgunder) en Auxerrois is heerlijk fruitig en een zeer goede keuze als aperitief. Maar het is ook een geschikte begeleider van warme voorgerechten of desserts.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze typische mousserende wijn uit het wijnbouwgebied van de Elzas heeft een heerlijk veelzijdige geur van frambozen en hazelnoten. In de mond met tintelende frisheid, aangename romigheid, grote elegantie, een flatterende volheid en opmerkelijke lengte. De knalgele Bestheim Crémant d'Alsace Brut heeft een zeer mooie perlage.

De wijncoöperatie van Bestheim laat op indrukwekkende wijze zien hoe een Crémant d'Alsace moet zijn. De creatie van de druivensoorten Pinot Blanc (Weissburgunder) en Auxerrois is heerlijk fruitig en een zeer goede keuze als aperitief. Maar het is ook een geschikte begeleider van warme voorgerechten of desserts.

De wijnstokken waarvan de druiven voor deze mousserende wijn komen van wijngaarden met unieke bodems in het hart van de Vallée Noble, vlakbij het dorpje Westhalten aan de voet van de Vogezen. Dit is de thuisbasis van vele uitzonderlijke crémants.

 

Jaargang
Houdbaar tot
Druivensoort Pinot Blanc
Regio Elsass
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.0
Restsuiker 12
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 5.8