Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Aaldering Cabernet Sauvignon - Merlot

Aaldering Cabernet Sauvignon - Merlot

€24,82
op voorraad
Ontdek de Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot met lamsvlees, gegrilde groenten en pittige gerechten met groene peper of mediterrane kruiden.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

De Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot ruikt aanvankelijk intens naar rijpe bramen en cassis. Dit heerlijk fruitige boeket wordt harmonieus aangevuld en afgerond met fijne nuances van eucalyptus, cederhout en sigarenkistje. In de mond is deze blend van overwegend Cabernet Sauvignon en 40% Merlot elegant en krachtig, met fluweelzachte, goed gestructureerde tannines.

Een kwaliteitswijn uit de Devon Valley in Stellenbosch. De druivenrassen werden afzonderlijk uitgebreid en 25 maanden gerijpt in Franse barriques, waarbij 35% nieuwe vaten werden gebruikt. Deze blend kan nog 10 tot 15 jaar bewaard worden.

Marianne en Fons Aaldering, die achter het wijnhuis staan, schrijven sinds 2004 een opmerkelijk succesverhaal en hebben minutieus een wijnhuis neergezet dat talloze internationale onderscheidingen heeft ontvangen. Aaldering wil ook de biodiversiteit in de regio versterken. Daarom groeien er verschillende planten tussen de wijnstokken. Ook in dit opzicht zet Aaldering maatstaven in de Zuid-Afrikaanse wijnbouw.

Ontdek de Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot met lamsvlees, gegrilde groenten en pittige gerechten met groene peper of mediterrane kruiden.

 

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2035
Druivensoort 60% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot
Regio Stellenbosch
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.5
Restsuiker 1.8
Land ZA
Ph waarde 3.52
GTIN
Zuurgraad 5.9