Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 19 Crimes „The Banished - Dark Red“

19 Crimes „The Banished - Dark Red“

€12,86
op voorraad
<p>Diese Wein-Linie zieht den Genießer in ihren Bann: „19 Crimes“ erinnert an in Großbritannien Verurteilte, die beginnend im späten 18. Jahrhundert nach Australien verbannt wurden. <br><br>Der 19 Crimes „The Banished - Dark Red“ aus South Australia biete
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur!.
 • Geen verzendkosten
  Bij een bestelling boven de €100,-
 • Ruim assortiment
  Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
 • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
  Rechtstreeks van de wijnboer
 • Duurzaam en ecologisch
  Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze wijnlijn betovert kenners: "19 Crimes" doet denken aan de veroordeelden in Groot-Brittannië die aan het einde van de 18e eeuw naar Australië werden verbannen.
De 19 Crimes "The Banished - Dark Red" uit Zuid-Australië biedt een heerlijk complex boeket met tonen van druivenjam, bramen, pruimen en bakkruiden. Er zijn ook harmonieuze tonen van donkere chocolade, eikenhout en vanille. In de mond is deze melange van Grenache en Syrah (Shiraz) vol en aangenaam rond, met een mooie nadruk op fruit en kruiden. De finale van de op Amerikaans eiken gerijpte rode wijn blijft lang hangen.

Deze droge rode wijn maakt indruk, net als de ooit veroordeelde, die in veel gevallen niet aan wanhoop toegaf, maar mede vorm gaf aan een voor hen nieuw land. De wijnmakers schrijven het zelf: "Het zou een misdaad zijn om deze wijn niet te drinken."

Categorie: Rode Wijnen

Jaargang: 2020

Houdbaarheid: 2026

Regio: Zuidoost-Australië

Land: Australië

Druivensoort: Grenache en Shiraz

Smaak: droog

Alcoholgehalte: 13,5% vol

Restsuiker: 2,0 g/l

Aanbevolen drinktemperatuur: 16-18 °C

Inhoud: 0,75 liter

GTIN 9311220005180

Augmented Reality - Hear Their Stories

Met de augmented reality-labels vertellen de criminelen hun verhaal, mits je de gratis app van iTunes of de Google Play Store al hebt.